Referenties

Enkele reacties van nabestaanden naar aanleiding van door Papillon georganiseerde uitvaarten:

Dit lijkt me het moment om u nog eens heel hartelijk te danken voor de aandachtige wijze waarop u de uitvaart van mijn zuster hebt afgewikkeld. Van het begin af aan hebben we ons door u goed begeleid en gesteund gevoeld en ervaren dat u uw werk met grote toewijding doet.

Veel dank voor je ondersteuning, de wijze waarop je dat doet wordt buitengewoon op prijs gesteld.

We hebben ontzettend goede reacties ontvangen op de uitvaartbijeenkomst, waarbij ook werd aangegeven dat jouw rol daarin zo prettig was.

Je persoonlijke begeleiding in deze hele zaak is echt een cadeautje, en ook een verademing in deze tijd waarin iedereen altijd maar druk is....

Veel dank ben ik u verschuldigd voor de perfecte manier waarop u alles geregeld heeft. Het heeft mijn verdriet van die dagen een glans gegeven die me altijd zal bijblijven. Dank voor deze herinnering.

Ik wil je zeer bedanken voor al je inspanningen. Je bent goed georganiseerd, snel en zorgvuldig, met goede smaak en zeer menselijk en aardig! Ik kan je aanraden aan al diegenen die van je hulp gebruik willen maken.

Wij zijn u dankbaar voor alle goede begeleiding en blij dat we naar u zijn doorverwezen. Al die mensen van begrafenisondernemingen hebben altijd van die uitgestreken gezichten, maar u gelukkig niet. En u denkt ook aan alles!

We hebben - helaas - veel ervaring met uitvaarten, maar jouw begeleiding was zeer prettig. Het was heel persoonlijk en op een plezierige wijze wist je aandacht te geven aan alle zaken die besproken moesten worden. Je hebt ons veel ruimte gegeven voor eigen inbreng en je hebt daarnaast ook heel goed met ons meegedacht.

Je hebt een heel prettige en lichte manier om mensen bij te staan in een moeilijke periode. Daar waren wij allen heel blij mee. Je was er en je was er ook niet, dat was prachtig. Je hebt een plezierige energie om je heen en een natuurlijke, zorgzame manier van met mensen omgaan.